Granne med Jens Fredricsson

Jahapp, då var man granne med Jens Fredricsson också, inte mig emot! Bor på samma lilla "gård" som mig, 10 meter mittemot mitt hus, hehe.

Måste iallafall bara tipsa om joooordens skönaste ridskor!! SJUUUKT sköna, snygga å billiga verkligen!


Orfeus heter dom, 899:- från Glen Gordon

Nu återstår det bara att se om det är bra kvalitet också... Men glengordons andra läderprodukter är ju super i kvalitén, så dom borde nog hålla ;)

TAAGGAAAAD

Har precis fått reda på att det är hoppträning som gäller för mig imorn!! TAGGAD till 1000! Är SJUKT ridsugen nu, har inte ridit på en vecka!

Imorn blir det en dagens outfit också, hahaha! Om jag lyckas få in bilden på datorn...

Nej nu blir det kvällsfika med lovisa och karolina, maatklubben!

puuusssar

 


DAGENS TIPS!

Många undrar hur jag får mina ridstövlar så blanka och snygga haha!
Trixet är att andvända KIWI parade gloss prestige, svart skokräm! Man har bara på det med en svamp som vanligt, och torkar sedan av med en trasa. Ju mer du torkar, desto glansigare blir det! Blir megasnyggt!


skola

På kantzowska nudå! helt okej, nästan roligt faktiskt! har ju bara 2 ämnen att plugga till såå :) ikväll blire ut och lågintensivjogga en runda med massa folk hehe, sen kolla träningar i röda ridhuset! tagggaaaa!


skolish

puss


Elvira Björebäck <3


NAAW titta vad jag fick! min lilla söta elviris när hon var beebis!! gullis, saknar dig <3

Tretorn comfort

Är hemma på strömsholm nu och sitter i datasalen med Lovisa och Karolina.
I alla fall planerar jag att köpa ett par Tretorn comfort, gråa, bara för att ha som slit- å slängstövlar liksom. Hittade dom för bara 1000 kr!!! BILLIGT!! Kommer hit på lördag.

puuuus

I bilen påväg hem(!?)

Är just nu påväg tillbaka till STRÖMSHOLM! Saknat det, och nu blir det till att vara kvar här 2 helger i rad.
Jag, Karro & kanske Lovisa ska laga mat tillsammans och ha det duunder! haha BÄSTBÄSTBÄST!



Give me a sign
If you love your life
Now is the time
So throw your hands up high

Love the life you live
Something's got to give
Live the life you love like you can't get enough

Gränby centrum!

Nu bär det av till gränby centrum, ska fixa lite grejor som gummistövlar, pikétröjor mm, lägger upp på bloggen när jag kommer hem!


En gång UPKare, alltid UPKare!

5 läsare!

Först måste jag bara säga att jag är impad av dom FEM läsare som läser min blogg dagligen, utan att jag uppdaterar, haha!

Nu är jag iaf hemma i Uppsala över helgen, och det känns ärligt talat lite.. konstigt.. Jag trivs liksom mycket bättre "hemma" på Strömsholm! Jag ÄLSKAR verkligen det stället! Från första dagen kände man sig liksom hemma.
ALLT är perfekt! Kan inte bli bättre! Living the dreeaaam!

Har hunnit med en hel del sen sist, bland annat shopping, massa introduktioner, skola, stalltjänster, ridning, roligt folk, och nollning! Det har vart maassa kult! Har också till er & min stora glädje äntligen fått en "tag" till datasalen, så nu har jag internet!! WOHO!
I veckan tänkte jag kanske lägga upp lite bilder på anläggningen, lite info om vad allt det här är haha. Och självklart en "dagens outfit"! ;)

Så ni fem tappra läsare (Sara, Linda, Becca, Vanja, Josse?!) HAHA, keep it up!

PUSS



imornimornimorn!

shitshitshit! imorn flyttar jag till Strömsholm!!!? har nog inte riktigt fattat det än men SHIT vad kul! är så himla taggad! det kmr bli BÄST!

är iaf hemma från den FLOTTA GALAMIDDAGEN idag!! (eller?) nejmen det var kuult! och för er som inte vet så fick gulliga sixten eldsjälspris!!

nej nu ska jag nog börja packa lite...? eller så går jag upp typ 6 imorn och packar då! man måste ju vänja sig! (TAGGAD IGEN!)

här kmr jag hänga i minst 3 år framöver då!? nästa gång jag bloggar är jag dääär!






ÄNTLIGEN!

Äntligen (?) har jag efter lite övertalning följt strömmen och skapat en BLOGG! WOW, trodde verkligen inte det om mig själv!
Kommer blogga om allt som har med hästar att göra. Ridmode, träningar, kost, tips, och inte minst, livet på STRÖMSHOLM! Kanske lite annat kul utanför hästvärlden kommer dyka upp också! hehe
Det visar sig hur mycket tid och ork jag har till att blogga, men ska försöka skriva så ofta jag kan, om ni lovar att läsa!? haha
Ha det bäst!
PUSS


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0